top of page
Kort om mig
Sorted, Sandra Fantini Ordningskonsult i Göteborg på väg mot en konsultation, Sorted

Om mig

Hej jag är Sandra Fantini grundaren av Sorted.

Min vision när jag startade Sorted var att hjälpa mina medmänniskor att finna ett ökat lugn och välbefinnande i sitt hem. Ett hem där du tankar energi och omges av det du älskar. Ut med energitjuvarna och behåll det som skapar glädje. 

Som person har jag alltid brunnit för service och människor. När jag var barn brukade jag alltid komma hem till min mammas ständiga ommöblering och dekorering av vårt hem. Speciellt fint gjorde hon det vid högtiderna, det var som stoft från magi hade strötts över lägenheten. Samma upplevelse och känsla vill jag hjälpa dig skapa i ditt hem, oavsett om det är ett mindre utrymme du har behov av hjälp med eller hela huset.

Genom åren har jag arbetat inom många olika fält men har min akademiska bakgrund som socionom. Med den erfarenheten vet jag att människors förutsättningar till att skapa och upprätthålla struktur här i livet kan se väldigt olika ut. 

När du anlitar mig kommer du alltid att bli bemött med professionalitet, nya perspektiv och ett icke dömande eller ifrågasättande förhållningssätt.

Tills vi hörs,

Ha en fin dag och var snäll mot dig själv.

Bästa och varmaste hälsningar

Sandra

bottom of page