top of page

Barn

Nu är milstolpekorten och garderobsorganisatörerna äntligen här i Sverige.

Organisera barngarderoben i storleksordning från nyfödd till småbarn eller föreviga minnen med milstolpekort. Perekta gåvor till de nyblivna föräldrarna eller i babyshowergåva.

MILSTOLPEKORT

Månatliga milstolpekort för bebis set om 13 st. med regnbågetema

Text på korten: Hello world, one-eleven months old, one year old.

Design: Ingen av regnbådarna är dem samma på något av korten.

♥ Dokumentera bebistillväxt: Dokumentera din bebis tillväxt och händelser under barnets första år med dessa underbara milstolpekort för fotodelning och printouts. Passar alla dekorationer: Träfärgen gör dem neutrala och är perfekt för alla inredningar! Oavsett om det är ett berg, björn, träd, boho plantskola, baby shower-tema eller andra olika stilar/tema i barnrummet.

 

♥ Kvalitè: Milstolpekorten är tillverkade av högkvalitativt trämaterial för en barnsäker, miljövänligare användning, de är luktfria och icke-irriterande.

 

ORGANISERA BARNGARDEROBEN

Unika och ljuvliga klädsavdelare till bebis och småbarn, med björn och skogstema.

Du får 8 babystorleksavdelare i färdiga storlekar, avdelarna för babykläder kommer i storlekarna: Nyfödd, 0-3 månader, 3-6 månader, 6-9 månader, 9-12 månader, 12-18, månader, 18-24 månader och småbarn.

♥ Huvudfunktion: Babystorleksavdelare hjälper dig organisera ert barns kläder tydligt vilket ger en överblick vilka kläder barnet behöver framåt och vilka som snart är för små. Avdelarna ger också garderoben mer överskådlig så du ser vad bebisen har och vilka kläder ni behöver komplettera med.

♥ Klädavdelaren är 18 cm x 8,9 cm och är tillverkad av naturligt björkträ har en slät yta, trä med mjuka hörn och kanter. Öppningen av avdelarna har samma storlek som en standardstorlek, passar de flesta garderobsstänger

♥ Högkvalitativt utförande: Babystorleksavdelare tillverkas med den senaste lasertekniken, vilket gör att färger och konturer är karpa.

bottom of page