top of page

Sorted ordningskonsultfirma

Sorted är en ordningskonsultfirma som grundades med en passion för organisering och som nu även stolt kan presentera förvaringslösningar till hemmet. Jag strävar efter att hjälpa våra kunder att skapa ett hem där de kan uppleva lugn och harmoni. Genom att erbjuda skräddarsydda organiseringstjänster och innovativa förvaringslösningar strävar vi efter att reducera vardagsstressen och skapa en mer funktionell och estetiskt tilltalande miljö.

En ordningskonsult arbetar direkt med kunderna för att identifiera deras behov och önskemål när det gäller organisation och förvaring. Vi tar hänsyn till individuella livsstilar, preferenser och utrymmen för att skapa skräddarsydda lösningar som matchar behoven.

Vi erbjuder organisering och förvaringstjänster för olika områden i hemmet, inklusive kök, garderober, badrum, barnrum, hemmakontor, vindar, garage och källare. Målet är att optimera utrymmet, minska röran och ge våra kunder verktygen och verktygen för att bibehålla en organiserad och harmonisk miljö på lång sikt.

 

Utöver fysisk organisering strävar vi också efter att erbjuda högkvalitativa förvaringsprodukter som hjälper våra kunder att upprätthålla ordning och effektivitet i sina hem. Vår webbshop erbjuder ett utbud av produkter som är utformade för att vara både funktionella och hållbara, med fokus på kvalitet och användarvänlighet.

 

På Sorted är vi stolta över att erbjuda enastående service och att sätta våra kunders behov och tillfredsställelse i främsta rummet. Vi strävar efter att skapa en positiv och engagerande upplevelse för varje kund, från första kontakten till leveransen av våra tjänster eller produkter.

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa ett välorganiserat och fridfullt hem med våra experttjänster och förvaringslösningar. Välkommen till Sorted!

Installation Elfasystem hemma hos Arkiv kreativ

Jag ville reducera vardagsstressen och skapa ett mer hållbart liv

Sorted ordningskonsultfirma gick live i januari 2022 med en stark vision: att minska vardagsstressen och skapa en mer hållbar vardag med fokus på funktionalitet och kvalitet. Med min akademiska bakgrund som socionom förstår jag att varje individ har olika önskemål och förutsättningar när det gäller att skapa och bibehålla ordning. Efter att ha arbetat inom det sociala området i många år ville jag utforska möjligheten att hjälpa människor på en annan nivå, utanför ett traditionellt kontorsarbete.

 

Sedan januari 2022 har jag fått förtroendet att organisera många olika hem och utrymmen så som kök, barnrum, badrum, hemmakontor, vindar, garage och källare.  Vissa av mina projekt har varit att koordinera flytt och nyinstallation av hem. Varje uppdrag och möte med mina kunder är en ynnest. Resan med Sorted fortsätter under 2023, och jag är stolt över att kunna meddela att vi nu lanserar vår webbshop. I webbshoppen kommer du hitta produkter som kan hjälpa dig att skapa bättre struktur hemma. Dessa produkter är utformade för att spara tid, pengar och minska stressen i din vardag. Det är ett löfte som jag rakryggat kan stå för och ett område jag brinner för.

Sandra Fantini | Sorted.se

Mitt personliga löfte till dig:
Högsta kvalitet, exceptionell funktionalitet, omtänksam service.

KVALITET

Sorteds förvaringsprodukter är alltid av hög kvalitet och håller över tid. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är hållbara och pålitliga för att möta dina behov.

 

FUNKTIONALITET

Våra produkter är utformade för att vara praktiska och hjälpa dig i vardagen. Våra burkar och avdelare är enkla att använda för hela familjen och spelar en viktig roll i att organisera och upprätthålla ordningen i skåp och lådor. Vi prioriterar funktionen hos våra produkter för att underlätta din vardag.

SERVICE

Kundservice är av yttersta vikt för oss på Sorted. Vi strävar alltid efter att erbjuda en förstklassig service och behandla dig som kund på bästa möjliga sätt. Det är vår garanti till dig att du alltid kommer att bli bemött på ett professionellt och vänligt sätt.

bottom of page